Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen räcker ner till jorden

Bra vibrationer

Vågskvalp mellan andetag

 

Soldisvacker dröm

Så där gul och skör som idag

 

Lila solnedgång

Ljuset fortplantas över vågorna

 

För mycket tid sätter spår

Lämna allt här för en stund

Vila på orden ett tag

Vila på hanen så länge du orkar

 

Kom ner

Kom hit

Stanna längre

Stanna kvar...

.

.

Världen håller oss tillbaka trots en så vacker dag

Tiden klibbar fast vid allting vi ser

Drömmen varar inte för evigt

 

Ljuset försvinner

Alla spår är borta

Så jag kastar in handduken

Men är fortfarande kvar

Hur gick det till

 

Se alla detaljer uppifrån

När jag står här nere och tittar upp

Nära gränsen mellan himmel och jord




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-27 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker text som stannar kvar i mitt minne....länge.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg