Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårslöften 20forever



I badrumsspegeln
gång på gång på gång

I minneskortet fastnar hundratals
De är vackra och svartvita

I datorn trycker hon på delete
gång på gång på gång

för allt hon ser är fel
lager av fetma, misstag
och en sned näsa




Fri vers av meeoorw
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-01-09 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw