Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nödrim så det skriker om det. Kan tyvärr inte få ihop det bättre... Måste dock prova något, för inspirationen har varit borta sista tiden.


Att resa eller ej

Du har seglat över hav
i samma kläder som just nu
Hur kan fröken klara av
en resa iklädd bara du?

Vilken resa över vart
kan lille sparven simma ut
Fast han flyger ju, såklart
Med vingar likt en två-tre spjut

Men att flyga kan ej Björn
Han sover över här hos mig
Och vi strövar kring bland törn
Vi stannar lite till, okej?




Fri vers av Blake
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-01-09 23:14



Bookmark and Share


  Yvonne Diana
Även nödrim kan ibland leda till något alldeles nytt och spännande.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake