Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vad gör du på fritiden då?

"Poesi?" upprepar han och drar ut på vokalerna
och ser ner på mig med ett litet leende
medan han lägger till ett
"Så sött."
och fingrar på mitt lår
och får mig att bara vilja lägga mina händer
om hans skäggiga kinder
och skalla honom medvetslös.























Idiot.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-28 02:59



Bookmark and Share


    T Daniel Westerberg
Bra skrivet, o får säga att jag känner igen den nedlåtande attityden när man nämner att man skriver.
2012-02-05

  Missi VIP
Säg att du gjorde det.

Bra och snyggt rutet i alla fall. Även om det var inombords.
2011-11-29

    Oak VIP
Bra skrivet
2011-10-14

    papillon
Yes!!!!!!!!!!
2011-10-14

  Röda Sam
slutar du inte prassla med den där jävla rollo-kolan så SKALLAR JAG DIG!

asbra rakt igenom fia, vi sade ju att vi skulle börja vara mer kritiska mot varandra men här har jag inget att komma med faktiskt. bara helt superbt!
2011-10-04

  Cris
Disch!! liksom..
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema