Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor och blad gör människor glad

Sommarens blommor
strör lycka och fröjd
små konstverk så vackra
gör själar så nöjd!
spirande grönska
blommande blad
förskönar livet
gör människor glad!





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-05 13:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2014-07-05

  mickech
visst är det så :)!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP