Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tystnaden har brinnande väggar,

Mot mörka himlavalv.

Tystnaden är flammor som kvävande vingslag

Mot tankar jag inte vågar tänka.

Tystnaden talar som en vind i öknen

Med en röst som jag inte kan förstå

När jag flyr mot horisontens hägring.



Tystnaden kan inte vara min fiende –

Jag måste svara.

För jag måste välja.

För jag måste leva.




Då är tystnaden inte längre tomhet

där själen kämpar för att höras -

Då jag möter mina val

Möter jag min väg och mitt jag.

En tystnad som är

Trygghet –

i osäkerhetens fullkomlighet.




Fri vers av byronessan
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-28 18:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet !
2011-10-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna underbara tystnad, här väl beordat
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

byronessan