Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av glas

Vingar av glas mot splittrad himmel,

flackande ögon mot bistert ljus –

bunden i sinnets orubbliga kedjor

med vädjan till gryningens sprängande brus.



Vingar av glas mot svepande rymder,

skuggornas vittrande lögnespel -

Friden är flyktig men trogen mot själen

som störtar mot djupet för att stilla bli hel.



Vingar av glas mot evigheten,

kan inte lyfta ur vanmaktens grav -

Innan du ser att tårarnas sjudande stämma

blir till glittrande skum på drömmarnas hav.




Fri vers av byronessan
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket mycket vacker.
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

byronessan