Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svällande vågor

Svällande vågor mot tärande själ

kämpar mot namnlös längtan.

Vill spränga rummen av ångeströster

som sjunger i framtidens väntan.

Inget kan spira ur frusna rötter,

men förödelsens kraft kan bli fridens famn.

Svällande vågor rämnar

och sköljer mig

mot varandets förlösande hamn.




Fri vers av byronessan
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byronessan