Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

När jag söker svar i rummets eko,

Svarar kraset av tårarnas skrumpna skärvor.

Under spröda steg sväller obärmhärtig frihet

Som griper min flykt.

Morgondagen vässer sina vapen mot en falsk oro

som inte är verklighet.

När jag söker svar i ruset av minnets strider,

Kvävs andens gnista mot lögnens iskalla vägg.

När dagen stelnar i förflutna ord och tänkta tankar

Förtvinar dagen innan soluppgången.

Men då hjärtat vaknar –

Och söker svar i okända tankar,

I en obegränsad värld –

I detta andetag som fyller allt.

I en känsla utan ånger, utan kamp.

Då behövs bara livet.

Min önskan, min dröm, min stund

Att älska. Att leva -

Det är svaret.




Fri vers av byronessan
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Imponerande!!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

byronessan