Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väg

Följ din väg genom skuggans kulisser,

Gryningen väntar när ljuset har flytt.

stanna när skymning ber dig att blicka

mot vindens famn där liv förbytts.

Följ din väg bland bleka strålar

som väcks ur flackande andetag.

Där skira himlar bryter fram och drömmen

slår rot ur askan i ditt blottade jag.

Sörj dig till glädje, gråt dig till frid -

Följ så din väg genom gränsernas strid.

Färdas din väg tillbaka till källan

Där lögnerna faller och sanning tar vid.




Fri vers av byronessan
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-08 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byronessan