Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandets väg

Molnen kan inte kväva

Vinden som födde dess namn


Solen brinner för morgonsmekt frö,

Sprucken ur vårens famn.


Natten kan inte strida

När stjärnan rör gryningens strand.


Smärtan kan inte dräpa

En frihet i omsluten hand.


Livet kan inte spira

ur stelnande skuggors stup.


Men kärleken viskar troget

om hjärtats oändliga djup.




Bunden vers av byronessan
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-20 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byronessan