Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfald eller enfald


Pluraliseringen
sprider sig
singulärt

liksom

Kärleken
alltmer belyser
närvaron av sin frånvaro

Funderar
undrar och begrundar
varför

det inte är bara jag
som fryser

 

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-10 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har dina så unika ord och uttryck som tar ämnen man redan tänkt eller känt mycket på till en helt ny nivå.
2016-02-21

    ej medlem längre
Precis som Neda sa; det är inte bara du som fryser. Jag tror att vi letar för mycket idag; vi tror att det finns ngt bättre på andra sidan; ngt annat som är förmer än det vi har eller kan få idag.

Bara detta kan få mig att gråta any day;
"Kärleken
alltmer belyser
närvaron av sin frånvaro"
2006-01-10

    ej medlem längre
hehe go.
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP