Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅGORNAS DANS


Stirrar in i lågorna
lågorna som dansar
en ödesdiger dans
en dans i vilken förintelsen följer

lågor

vackra
varma
spännande
kraftfulla
otämjda

Stirrar på din bild
en bild full av kärlek
En ödesdiger kärlek
en kärlek dömd att leda till förintelse

kärlek

vacker
varm
spännande
kraftfull
otämjd

förbjuden

Stirrar in i lågorna
lågor som smeker
smeker bilden av dig
försöker låta lågorna förinta

Aska

smutsig
kall
livlös

Kvar finns bara minnet
minnet av

värmen
dansen
kraften

Utan bränsle dör
varje dansande låga




Fri vers av Fågel blå
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå