Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till MIN,,


som en gåva

Mitt huvud vilar på ditt bröst

Med din blotta närvaro,,

tröstar du mig.


Att pånyttfödas

av dig, med dig, till dig.


Kärleken som gåva

Andas den, njuter den, ÄR den.

Tack Du fantastiske,,,
du ledsagade mig till BLIVANDET




Fri vers av chrissie
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-28 19:34



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar denna!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie