Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnära




Kära vänner på poeter.se


Jag har i dag hittat en underbar bok
på biblioteket som jag gärna vill
rekommendera.
Jordnära av Reine Jonsson
Låna den!




Fri vers av Maria T
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-28 22:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tack för tipset Maria!
2011-10-06

  anits VIP
Tack för tipset.
2011-10-01

    Mejja
Tack! .... ska ju just till biblioteket imorgon :)
2011-09-29

  mickech
Tack för tips!!
2011-09-29

  Bibbi VIP
Tack för tipset!
2011-09-29

  walborg
Tack Maria.
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T