Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord ~

Din blick fick mig att stelna av skräck
Du öppnade din mun men fick inte fram några ord
Jag kände mig helt tom, kall
och jag föll ner på knä.




Fri vers av Nytid
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 11:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det va
2011-09-29

  aol
stark
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid