Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du vid liv?

Din närvaro är varm.

Du? här? nu? vart?

varmt

kallt

Jag känner både och,

lever du?

är du vid liv?

Eller ej.

Jag känner mig bruten i mitten,

halva kall tom

andra halvan varm.




Fri vers av Nytid
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid