Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden av dig

Jag saknar dig varje sekund,
minut, timme av mitt liv.

Jag saknar att se in i dina vackra ögon
som man bara drunknar i.

Jag saknar ditt vackra leende
som man bara smälter av.

Jag saknar dig när jag inte
får massera dig på din rygg.

Jag saknar dig när jag inte får ligga bredvid dig

Jag saknar dig när jag inte får titta
på hur vacker du är när du sover.

Jag saknar hela dig för du är det finaste jag vet.




Fri vers av Nytid
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-30 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid