Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek.

Jag orkar inte fälla ännu en tår

Jag vill spara dom få jag har kvar

Du förtjänar dom inte

Jag har gråtit en stor del av mitt liv

På grund av dig

Du är inte värd det

Har undrat

Varför lämnade du mig?

Men jag tänker aldrig mer gråta över dig,

Jag tänker inte gråta mer,

det räcker nu.




Fri vers av Nytid
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-30 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid