Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livs glädjen tystnar ~

Du öppnade ögonen och stängde de aldrig igen.
Bröstkorgen rörde sig inte.
Andetagen hade tagit slut,
och hjärtat hade slutat att slå.
Du är en människa som betydde allt för mig.




Fri vers av Nytid
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-30 09:58



Bookmark and Share


  M_Franke
Du förmedlar sorgen på ett oerhört vackert sätt här
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid