Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny början

Jag ser mer än du,
vet mer än jag vill veta.
Kan se med bara en blick att något är fel,
förstå det som är oförståeligt.
Det är inget skryt,
har bara alltid varit så.
Inget ungår inte mina ögon,
inte änns det som är dolt.
Har alltid på nått sätt förstått när någon inte mår bra,
utan de säger ett ord.
Kunna leva mig in i andras situation,
känna med dem i deras smärta.
För jag har varit där,
vet själv hur det är.
Vet hur det känns att vara längst ner,
och klättra upp om och om igen.
Vet livet kan vara i totalt mörker,
utan hopp.
Jag vill bara vissa att det går att börja om,
även från noll.
En liten gnista,
kan tända den största elden.
Då kan ett litet steg,
vara en ny början.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-30 10:55



Bookmark and Share


  Dilsewat
Första raden är klockren!
2011-11-08

  Ninananonia VIP
Ja det lilla är ofta det stora...
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.