Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29-09-2011 Torsdag. Jag finner stillhet efter allt stressande.


Där livet får leva

Som en örn
glider i det stora blå,
så är min tanke
om livet.

Stilla blickande,
svävande.

Uppmärksam
på det minsta lilla skuggspel.

Som mitt hjärta
brinner av.

Skild från verkligheten
flyter jag med,

dit tanken bär
min lekamen.

Där livet får vila
i hjärtats slag.

 

Efter stormen.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-30 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP