Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket har fyllts på

Gryningen har passerat
sol flödar från en klarblå himmel
pennan har vaknat till liv
redo att frigöra sitt bläck..
jag har gnuggat sömnen ur ögonen
längtar efter min älskade penna
som också behövt vila..
men nu är vi redo att samarbeta
redo för nya friska tag





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-26 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Heja på!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP