Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta din kärlek och DRA...


Instängd i din skjorta

Du fimpar sönder mina ögon
smakar bort mig till en annan dimension av värld
Blossar ur dig mitt jag
In och ut
medan du pressar mina lungor mot ditt bröst
Klär du av mig livet

Jag måste smaka gott
då cigaretterna står på kö in till dig
För du slutar aldrig

Fronterna i mitt hjärta har kolliderat
Lagarna var bara till för mig
För i mig går du fri

Underar hur du kunde ta alla platser inom mig
utan att jag fick ett säte bredvid dig
eller en plats inom mig själv

Mitt hjärta byggdes till en brandstation
Mina pulsslag till soldater

Natten tappar färg
Månen ljuger
medan jag poserar innanför pupiller

Sluta
Stanna
Du kryper sönder mina tankar
Allt du tillverkar drunknar bort

Stjärnorna svälter
då det vänds till lock
för att breda ut himlen

Du har tydligen lagt mig åt sidan
Gjort mig till fem minuters reklam

Tankarna springer barfota letandes efter dig
och jag instängd i din skjorta bildar ursäkter
En meny lika smakrik som tapetklister
Något liknande dina patienter du kallade soldater

Du tänder en cigg till
blåser mig på känslor
Och jag , en tavla utan motiv
älskar dig till nästa nivå

Fan,
Du kan väll bara ta och dra när du har rökt klart,


Tack.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-01 16:33



Bookmark and Share


  Imperfektion
Fantastiskt.
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln