Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det frusna vill smälta..

Vinterkylan är på väg
över allt och alla
naturen gör sig redo
låter löven falla
nu är tid att tända ljus
mörkret har sin gång
vänta in, det vänder blad
då med ljus och sång








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-02 11:08



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fin stämning inför hösten och vintern ...
2011-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Det heter i Skriften att Herren sänder Sitt Ord och smälter det frusna. Fast då handlar det om människans inre.
2011-10-02

    Maria Malm
Fint..mörkret kommer, men det ger också vika.
2011-10-02

  Bibbi VIP
Underbar tid på sitt sätt.
2011-10-02

    AA VIP
Vackert och stämningsfullt.
2011-10-02

  Seglaren
"nu är tid att tända ljus"
Mycket stämningsfullt.
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP