Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I full blom

Grönskans blad lyser
blomstringstid är här
vinden doftar sommar
många i hand så kär

Jordgubbar och kaffe
vid havets vackra strand
sitta på en berghäll
njuta skymningsljusets rand

Sommar vackra sommar
vandra barfota på sand
bada näck i tysta vatten
lyssna stillheten på land





mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-20 12:32



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen
2014-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart skrivet om vår vackra sommar...
2014-06-20

  Bibbi VIP
Mycket vackert.
2014-06-20

    eva m h
Vacker sommarpoesi
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP