Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02-10-2011 Söndag. Jag vill leva bland vänner.


Vänskapsband

Jag har passerat under
för många tårars broar
för att gråta

över mina välmenande avsikter
att bli vän med alla.

Inbjudan till vänskap
står där mogen och redo
att plockas av vem som helst

som allvarligt behöver en vän
utan tårar.

Kom gå med mig
i denna förlorade värld

och känn tryggheten
i vår gemenskap.

Vi lever nu

och kanske aldrig mer.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP