Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnar "vilda vatten"

Ibland kan livet storma
och "vågor" höga gå
man slängs i ovissheten
kan inte själv rå på
då blickar jag mot himlen
till Ljuset som mig ser
han lugnar "vilda vatten"
jag tackar då jag ber !








mare





Fri vers av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-03 20:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2011-10-06

  Jean-Michel Orblin
Hoppas dina stormar lugnat ner sig.
vi har ALLA VARA OROLIGA SVÅRA TIDER.
2011-10-05

  Jean-Michel Orblin
Denna dikt beskriver hur jag haft det.
Jag har ridit ut stormarna , och nu är det lugnt.
2011-10-04

    ej medlem längre
Tack för dina ord mare!
2011-10-03

    ej medlem längre
Fint och härlig bild...!
2011-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Amen. Jesus är den som gjuter olja på vågorna.
Han näpste stormen på Genesarets sjö.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP