Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grådiskärlek


din starkaste
kärlek
för mig lätt i glömska över
att utanför
råder vinterns allra
gråaste dagar




Fri vers av Andasin
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-01-10 16:14



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kärleken kan ge både värme och sol.. om du förstår hur jag menar.. och finns det något bättre sätt att fördriva en gråkall dag :)
2006-01-17

    Bodil Sandberg
Precis så är det...att bli älskad!!!Superbt!!!
2006-01-11

    Cajsa
Kärlek värmer verkligen, då kan man glämma det gråa utanför. Mycket bra skrivet!
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin