Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndsnära

Han har inte fattat än.
Desto närmare han kommer
desto mer backar jag.

Det är för nära.
Det är

avståndsnära.




Fri vers av romeosjulia
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-04 17:36



Bookmark and Share


  Nordlys
Tack för en talande text!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia