Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Riv ner din jävla barriär...

och inse att du faktiskt är kär.

Det är först då du kan leva...

och inte i det förflutna treva.

Skrota din stela attityd...

sluta vara så äckligt pryd.

Låt romantiken blomma som rosor...

låt erotiken komma innanför dina trosor.

Släpp ut, släpp loss dina hämningar...

det är inte läge att leka främlingar.

Det finns andra vägar jag kan vandra...

bakom din barriär kan du då sitta och klandra.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-10-04 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver