Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den flygande hösten


höstlövens färger

är delar av min själ

släpper taget om fötternas vägval

och sveper med upp i den kyliga höstvinden

virvlar på röda och gula löv

samtidigt som blåheten i solsljuset drömmer mig bort till sommaren

fuktiga molntussar är mina tårar i vinddraget




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-10-04 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström