Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista droppar av bläck

Natten bär en skön stillhet
från hustaken hörs några måsar
de vill snart gå till sängs
gryningen är inte långt bort
ser en ton av ljus smyga fram
pennan behöver tömma
sina sista droppar av bläck
för att sen ta välbehövlig paus
och invänta ny påfyllnad..
nu har tystnaden lagt sig
tid för mig att fara
till drömmens värld..





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-26 03:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint tänkt.
2014-07-26

  himlens hemlighet VIP
En fin bläckfläck :)
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP