Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick tänka om...

En gammal man ifrån Marsielle
sa, han har sparat mången grej
men fel tänkt i ett
han har ju aldrig sett
begravningståg med flyttlass efter sig...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-05 14:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hi,hi.. den första blev fel så vi gör ett nytt försök... jag slant visst på tangenterna..

Fiffigt.. :) just det
det enda vi får
med oss
är vår själ... :) fylld med
kärlek :)
2011-10-05

  Ninananonia VIP
Fiffigt.. :) just get get ends vi får med oss är vår själ... :) fylld med kärlek :)
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt