Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutförd

Huvudlös, utan mening

Tom som en brandtomt

 

Kraftlös, utan puls

Urholkat skal, längst ner i botten

 

Tomma gator

Öde vägar

Strandade drömmar

 

Utan det jag behöver stannar jag

Tiden rullar på utan mig

Jag står bredvid och ser tåget lämna stationen

Vagn för vagn

 

Lämnad…

 

Avslutad…

 




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg