Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravid kuk, Del 1

Du har valt din väg
vårt ligg nummer 78 ligger fortfarande mellan sängens ben
med de andra

Lika nakna som våra fingrar
Låg vi spelandes som tärningar
Då du väntade på att få en saliverade längd

Kände bara djävulens horisont
när du smekte mina läppar med varningstrianglar

Ser du att jag hängt dina lögner mellan vågor
med tuggummi

Du älskade ur mig mina ögon
bildade berg i min strupe
där tankarna klättrade men sköljdes ner i helvetes dimma
av ditt saliv

vi leker med pistoler
skjuter in skrattandes

i min livmoder ,
simmande hål

Under pauser
sjunker vågor i min bröstkorg
en reklamstund med dig
mellan min kropp

Du befruktade mig med ett hjärta
Lika rött som Snövits äpple

Lurade mig in i det
medan skriket vilade under bordet

Du kunde aldrig ta emot
det du bildat

Ett regn av doftande kärlek
där du juckade mitt hjärta

Du hade valt väg
Tornen på min bröstkorg
var bara en parkeringsplats

Du lät ett hjärta födas i min bröstkorg

en dag kommer jag att föda ut det genom min livmoder

Tar du då emot det
som vårt barn

Eller kommer du bara förlänga din kuk med det

och njuta lite extra

Av att tappa bort våra barnbarn




Fri vers av svarta ängeln
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-05 20:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
goheligt starkt, hårt, o bra.
2012-06-30

  blaite
Så jävla bra
2012-05-28

    Pieces of a puzzle
Stark!
2011-11-01

    Herr Ångest
Wow, svit va bra. Orden fullkomligt vibrerar av känsla. Jag tycker du bara blir bättre o bättre.
2011-10-06

  dead_prez
gillar dig. du är duktig.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln