Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla ego.

Blyertskrafs. Tystnad. Handledsmanöver.

jag förklarar att jag inte vill ha någon behandling,

jag förklarar att jag inte vill att han ska se någonting

för jag har aldrig mått bättre än såhär. är det så svårt att förstå?

han undrar om mina tankar gör mig irriterad.

jag ler och säger att han bara andas för högt.

~

Oktober. Lägenhetsfrost. Ångestvardag.

min vän underbara vän, hur orkar du stå ut?

(kära du. le mot mig. ta tag i min hand.)

vi kan leka kuragömma och aldrig hitta oss själva.

glömma bort oss.

men denna gången; visa mig rätt väg förhelvete.

~

"jag kan tyvärr inte komma till skolan idag, jag är död"

patetiskt?

jag försöker skriva för att bli någon annan

för att fly, så klipper jag itu mig själv och mitt ego

lilla ego, försök att stoppa mig.




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så bra!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg