Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J


Vi borde skära upp varandra

Ni håller på att kväva mig
Ni håller mig fången utan chans att fly
Existerande utan att blekna

Egentligen tänker ni bara på er själva
Är snälla utan att vara ärliga
Tror att alla tunga känslor är normala
Ni uppmuntrar varandras självdestruktivitet
utan att förstå vad ni gör

Allt handlar bara om strykningar över ryggen
Hårda kramar
Meningslös uppmuntran
Lögner

Är vi inte trötta på varandra nu?
Har vi inte varandras saliv nu?
Kan vi inte bara skrika rakt ut
att vi egentligen inte älskar varandra

Vi sitter bara ihop för att vi kallar oss alternativa
För att ha någon att sjunka med
Någon att dricka med
Någon att spy med
Någon att hångla med

Sedan finns det ju du också
Du med din oberördhet och själviskhet
Dig man inte kan såra
Du med din jävla syn på kärlek.







Fri vers av Morning Glory
Läst 648 gånger
Publicerad 2006-01-10 20:31



Bookmark and Share


  n00b
Mm den här var good shit. Hård.
Hela grejen var liksom bra skriven, sen kommer slutet som en dramatisk knorr (YESS jag är bäst påa tt uttrycka mig :S:S)
BRAA iaf
2006-05-17

  Trubbel
"Sedan finns det ju du också
Du med din oberördhet och själviskhet
Dig man inte kan såra
Du med din jävla syn på kärlek."

Hjälp! Helt sjukt bra skrivet ju! Och det där med dig man kan inte såra går ju att tolka olika, man kan ta åt sig det på olika sätt. Jag tar åt mig det som att jag inte kan såra dig för att jag inte vill det. Men det är så det känns mest i mig. Kanske inte så du tänkte när du skrev det, men det är bra när man kan tolka saker på olika sätt.
Mycket bra! Och då särskilt de sista fyra raderna!! =)
2006-03-19

  vitsippebarn
Sedan finns det ju du också
Du med din oberördhet och själviskhet
Dig man inte kan såra
Du med din jävla syn på kärlek.
2006-01-11

    afternoon tea
Den här va verkligen bra.. har inte så mcyket att säga alls.. bara: skitbra!
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory