Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oredigerat

Sövande sånger
Speglade i sorgsna ögon
Likt fiolens
Frispelande strängar

Springande fingrar
Över benvita tangenter
Helande tryck
För missbildade hungrande öron

Ord ur stumma strupar
Likt dödens skrik
I den medvetnas centrum

Fötter klädda med svarta klackar
Trampar takten
Till orgelns djävulska förbindelse
Till en Gud
Som aldrig funnits
Till en värld som aldrig ägts




Fri vers av ordskalv
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-06 22:03



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Fina bilder i texten!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv