Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränker mig själv i ytligare en flaska



Förlåt

att jag aldrig
ringer upp längre

förlåt

men jag har inte tid för dig nu
jag är upptagen med att förstöra mitt liv
och du har inte längre så stor del i det

förlåt

men du har fel
jag har inte dött
jag är så mycket vid liv
och jag älskar att leva som jag gör



jag drunknar i ytligare en flaska



sluta skrika åt mig
du ingenting varken
bättre eller sämre

jag vill aldrig leva
utan alkohol i blodet

alkorektiker they say

det är inte som att det är med flit
jag bara

glömmer bort att äta när jag druckit
och jag minns inte senast gången jag var nykter







jag fimpar min cigarett
och tömmer en till innan jag
faller för ännu en som inte är rätt






Fri vers av Bline
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 13:49



Bookmark and Share


    Anneli A
Sorgligt och vemodigt. Hoppas du finner dig själv någon dag :)
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline