Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fredag (här ska supas)

Flaskorna står tomma men gästerna är jävligt fulla,

så gör ju vi svenskar när hattarna ska rulla.

Barnen är inlåsta med hamburgare och tv-spel,

barnvakten kom inte men det är inte mitt fel.

Hon kunde inte visa utdrag från polisregistret,

och man vill ju inte gärna hamna i klistret.

Till hög musik dansas det och hånglas vilt,

kladdígt på golvet, det är väl någon som spillt.

På mattan ligger en rykande färsk spya,

någon som vet hur man tvättar en rya?

Från ett av sovrummen hörs ljudet av sängresår,

de försöker nog knulla men jag tror inte det går.

Olle letar desperat efter sin fru som försvunnit,

Roger är också borta, undrar hur långt de har hunnit.

Grannarna under bankar i taket, alltså mitt golv,

men va fan lite får man tåla, klockan är ju bara tolv.

Kaj plockar fram kokain och drar i sig en lina,

ut från sovrummet kommer hans nakna fru Tina.

Trosorna i handen och bh:n hänger över skallen,

bakom komer Per med den hängande ballen.

Från stereon hörs allt högre och hårdare musik,

från balkongen kastar en idiot ut alla tomma lik.

Jaha, nu har grannarna ringt till polisen,

skit samma det var ändå slut på isen.

Snart är det fredag igen....

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 15:38



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
Jag säger bara en sak, det här känns igen.
Alltså det är så här mina grannar betedde sig när jag bodde i lägenhet. Men det var så längesedan så jag minns inte säkert nu. Men när jag tänker efter så undrar jag inte om det inte var jag som var grannen.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver