Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exluderande tider

 

Vattnet renar, säger du, men alla fläckar går inte bort

Jag tror inte på alla dina smäckra ord

Jag vill inte tro, bara veta att jag inte skadar de jag älskar

 

Talarstolsprofeterna tvättar sig varje dag

Men fläckarna försvinner ej

De skrubbar tills huden blöder

 

Du som sjunger kärlekens lov,

men stänger dörrarna framför mig,

tror jag inte på, vill inte tro på.

 

Jag går min väg, utan tro,

men med vetskap…

 




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg