Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbie



Att leken skulle bli vuxen
kunde vi inte förstå
när vi lekte med dockor
som små

Nu är vi varandras Barbie
med alla vackra kläder
som vi tar av och på

i provrum hos HM,
KappAhl, MQ och så

Och leken är oss kärare
nu än då,

för vi älskar varandra så

att vi blir Barbiesöta
i spegeln

båda två.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-08 16:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så himlans skön, befriande text som andas uppsluppen glädje & härlig kärlek!!
2011-10-14

  Anna*
Fint, rytm, rim, en annorlunda metafor! Applåderar
2011-10-08

    ej medlem längre
Såååå wunderbar!!!!!!

Så lyckliga ni verkar!!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP