Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnerian!

Bara sommarhimlen såg oss
där vi satt vid dikeskanten
och flöt ihop till ett.
I ett!

Men jag minns doft av
klöver och timotej
men mest av dig
och trutarnas skri
när vi blev ett vi
och tiden
med oss
är ej förbi
tur det
förstås!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 17:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert!
2011-10-09

    ADI Nehlin
fint, fint..härligt att minnas
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt