Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Inspiration!

kraften fyller andetagen som trasigt
finner ett enda ljus,
det ledsagar och formar den värld
som aldrig förintar

du är branden i elden,
en ljuv vind i stormen

en inspiration

mångfalden är min bror i fallet och jag saknar bara
ensamheten när min egen trasiga själ förvanskas
av målande ljusslingor

tro inte att du saknar kraft,
möjlighet att vända på tid,
ändra på ljus och skapa levande drömmar

du är inspiration

bortom djungel av snår,
tankar och förödmjukelser,
finns vi av en enda anledning

inte för att morgondagen brinner,
ej heller för att drömmarna kan leva,

för du är inspiration




Prosa av Max Poisé
Läst 333 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-17 20:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är inspiration, jo jag tackar jag
kanske hämtar jaget den här inne
2011-10-20

  Järnkatten
Brinnande och brännande bra!!!
2011-10-18

  Anna*
Vackert skriver du hopp och drömmar =0) Applåderar
2011-10-17

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket fin dikt med styrka i, inspirerande!
2011-10-17

    ej medlem längre
Utan inspiration fastnar vi i samma snäva spår vi alltid gått....att våga ta in nytt, låta sig inspireras är att våga växa....
Härligt att läsa din text...jag blir inspirerad!
2011-10-17

  Filosofen2
Du är insperation!

Underbart ord, som får mig att le:)


Bokmärker och applåderar
2011-10-17

  Maj-Lis VIP
Fina tankr och ord ...som vanligt
2011-10-17

  Ninananonia VIP
Fina tankar.. :) du är inspiration
2011-10-17

  Emme VIP
DU är inspiration!!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé