Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen utan ansikte



När någon är döende
förändras synen på denne
och på döden

Han är inte längre nära
och döden är inte längre långt borta
Han är inte längre samma
och döden inte längre något avlägset som vi skriar över
i avgrunden

När någon är döende
är det inte längre bara ögon vi ser
när vi möter dennes blick
det är slutet och början
på avgrunden vi stirrar rätt uti
samtidigt är man aldrig så levande

som den dag vi får höra
att vi är döende




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*