Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnadens värld

Åter kliver jag
in i tystnadens värld
slår mig ned och njuter
stillheten gör mig sällskap
så ock min trogna vän pennan
mitt ark ligger redo och väntar..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-17 01:07



Bookmark and Share


  genni VIP
Ibland tänker vi olika, men du skriver bra och speciellt dessa rader gillar jag, fint! Kram
2014-07-17

  Bibbi VIP
Återigen mitt favoritord från Gud:
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"!
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP