Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskan växer som ogräs!

Varför körs folket över
politiker på oss går
vill att vi kämpar och sliter
tills vi fått grånat hår..

Bryr sig ej om om vi faller
är bara att resa sig upp
och fortsätta arbeta skatta
vi styrs av en galen tupp!!

Hur länge till ska jag orka
jag vill inte mycket mer
många behöver ej jobba
många lata är vad jag ser..

Min ilska bara växer...
kanske flyttar lämnar mitt land
det verkar som allt ska förstöras
varje dag man hör om brand..

Raseringen pågår ständigt
känns som om ondskan styr
sprider sitt gift över landet
en doft jag hatar av-skyr!

Sorgen vilar i hjärtan
glädjen finns inte kvar
verkar som politiker vill förgöra
hotar förstör och tar..

Ta bort svenskt för alltid
gäller flagga traditioner och sed
vad är det vi svenskar gjort?!?
vi som länge haft fred..

Frihet ska inte få finnas!!
diktaturen vill äga kontroll
men icke sa nicke ALDRIG
fighta tillbaks dessa troll!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 13:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP