Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelbottnad

En konstgallerikund från Rennes
för en tavla faller jajamän
inte alls så lätt
att på den se sig mätt
nej, sa ägaren, därför säljs den...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 11:35



Bookmark and Share


  Anna*
Finemang! Applåderar
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt