Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär vacker natur

Sverige du är vacker
din grönska är total
tycker om att vandra
i naturens stora sal..

Sverige du är vacker
höga berg och djupa dal
slätter vidder åkrar
tysta marker som är kal

Sverige du är vacker
älvar floder rinner här
sjöar glittrar lyser
gillar sitta njuta där..

Sverige du är vacker
älskar skärgården vid kust
och det blåa havet
ger mig glädje ger mig lust

Sverige du är vacker
både sommar höst och vår
även vintertiden
gillar snöflingor i hår..





mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-25 01:38



Bookmark and Share


    J. Herward
Kanske är det de oförstörda molekylerna som bär, i vår atmosfär, kanske är det vår närhet till urtiden, vid polernas svär, som ger isen som visar solens väg, inga nätter på somrarna är, under mörkrets dystra kyla vi längtar och sjunger om hoppet. De säger att kylan har härdat oss här, men jag menar att det gör oss starka. Silverklar text!
2014-07-31

  Bibbi VIP
Håller med.
2014-07-26

  Sanna i badet VIP
Fin beskrivning och hyllning till vår vackra natur!
2014-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, jag håller med dej...vi bor i ett vackert land...
2014-07-25

  Eliza-69
Vackra sverige med alla sina årstider o sin vackra natur
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP